Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme pieneen suureen tiimiimme yrittäjähenkistä parturi-kampaajaa. Etsimämme henkilö on innokas, oma-aloitteinen ja sosiaalinen parturikampaajan tutkinnon suorittanut kehittyjä. Tarjoamme rennon työympäristön joustavilla työajoilla ja loistavat työkaverit! Liikkeemme sijaitsee Lauttasaaressa loistavien kulkuyhteyksien päässä. Aikaisempi työkokemus on eduksesi, mutta ei välttämättömyys. Laitathan avoimen työhakemuskesi sähköpostiimme osoitteeseen [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt Sipoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden työt Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Sipoo kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo yrittäjä Helsinki yrittäjä Sipoo yrittäjä Vantaa yrittäjä Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt kauneudenhoito ja ulkonäkö yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjähenkinen parturi-kampaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Funny Style. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus