Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme pieneen suureen tiimiimme yrittäjähenkistä parturi-kampaajaa. Etsimämme henkilö on innokas, oma-aloitteinen ja sosiaalinen parturikampaajan tutkinnon suorittanut kehittyjä. Tarjoamme rennon työympäristön joustavilla työajoilla ja loistavat työkaverit! Liikkeemme sijaitsee Lauttasaaressa loistavien kulkuyhteyksien päässä. Aikaisempi työkokemus on eduksesi, mutta ei välttämättömyys. Laitathan avoimen työhakemuskesi sähköpostiimme osoitteeseen [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt Sipoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden työt Espoo kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Sipoo kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö Espoo yrittäjä Helsinki yrittäjä Sipoo yrittäjä Vantaa yrittäjä Espoo kauppiaat ja myymälänhoito Helsinki kauppiaat ja myymälänhoito Sipoo kauppiaat ja myymälänhoito Vantaa kauppiaat ja myymälänhoito Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt kauneudenhoito ja ulkonäkö yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjähenkinen parturi-kampaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Parturi-Kampaamo Funny Style. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus