Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään jatkajaa yritystoimintaan. Yrityksen esittely Kyseessä on Vihdissä toimiva yhden hengen Oy-muotoinen yritys, joka on toiminut 17 vuotta. Jossain määrin toimitaan verkostona ulkopuolisten yritysten/henkilöiden kanssa. Toiminta ja tuotevalikoima ovat tietotekniikan sektoriin kuuluvia. Alla on lueteltu tärkeimmät tuotteet ja palvelut - Viivakoodilaitteet ja -ratkaisut: viivakoodin lukulaitteet, kannettavat tiedonkeruulaitteet, viivakoodietiketti(tarra)tulostimet ja niiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vihti yrittäjä Vihti kauppiaat ja myymälänhoito Vihti maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito Vihti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä tietotekniselle alalle, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa