Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään jatkajaa yritystoimintaan. Yrityksen esittely Kyseessä on Vihdissä toimiva yhden hengen Oy-muotoinen yritys, joka on toiminut 17 vuotta. Jossain määrin toimitaan verkostona ulkopuolisten yritysten/henkilöiden kanssa. Toiminta ja tuotevalikoima ovat tietotekniikan sektoriin kuuluvia. Alla on lueteltu tärkeimmät tuotteet ja palvelut - Viivakoodilaitteet ja -ratkaisut: viivakoodin lukulaitteet, kannettavat tiedonkeruulaitteet, viivakoodietiketti(tarra)tulostimet ja niiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vihti yrittäjä Vihti kauppiaat ja myymälänhoito Vihti maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä tietotekniselle alalle, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vihti .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus