Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsitään jatkajaa yritystoimintaan.

Yrityksen esittely
Kyseessä on Vihdissä toimiva yhden hengen Oy-muotoinen yritys, joka on toiminut 17 vuotta. Jossain määrin toimitaan verkostona ulkopuolisten yritysten/henkilöiden kanssa. Toiminta ja tuotevalikoima ovat tietotekniikan sektoriin kuuluvia.

Alla on lueteltu tärkeimmät tuotteet ja palvelut
- Viivakoodilaitteet ja -ratkaisut: viivakoodin lukulaitteet, kannettavat tiedonkeruulaitteet, viivakoodietiketti(tarra)tulostimet ja niiden tulostusmateriaalit
- Toimikortinlukijat: sähköisen henkilökortin kanssa tapahtuva tunnistautuminen, toimialakohtaisten toimikorttien avulla tapahtuva tunnistautuminen (mm. terveydenhuoltoala, kiinteistöala)
- Ohjelmat pienyrityksille: Varastonhallinta-, laskutus- ja asiakastietojen hallintaohjelmat. Näihin liittyen viivakoodi- ja tiedonkeruulaitteiden integrointia mukaan kokonaispaketiksi.
- Tuotteisiin liittyvä asiantuntijuus: Sopivan ratkaisun valinta asiakkaan esittämään tarpeeseen, laitteiden ja ohjelmien asennus ja käyttöönotto, käyttökoulutus, viivakoodien "osaaminen".
- Verkkosivujen toteutus asiakkaille ja sivujen ylläpitopalvelut, konsultointi verkkokauppojen pystyttämisessä
- Teknisten dokumenttien käännöstyöt, esim. käyttö- ja huolto-ohjeet, laitekäsikirjat (eng-su, su-eng)

Markkinointi- ja myyntikanavat: Omat verkkosivut, verkkokauppa (toiminut yli 10v), suorat kontaktit asiakkaisiin. Asiakkaat ovat pääasiassa yrityksiä, mutta verkkokaupan puolella myös kuluttaja-asiakkaita. Markkina-alueena on Suomi (väleillä Ahvenanmaa - Utsjoki, Vaasa - Joensuu).

Yritys toimii vuokratiloissa. Yrityksen liikevaihto vuositasolla on luokkaa 50.000 euroa. Mahdollisuudet liikevaihdon kasvattamiseen ovat hyvät esim. verkkokaupan tuotevalikoimaa kasvattamalla. Yritys on velaton. Kaikki tilikaudet ovat olleet voitollisia. Taseen loppusumma on luokkaa 20-25000 euroa. Osakepääoma on 8000 euroa. Yrittäjä omistaa kaikki osakkeet. Yrityksellä on asiakaskunnassaan hyvän ja luotettavan toimittajan maine. Mitään "luurankoja" ei ole taustalla.

Tuotevalikoimaan on tarvittaessa helppo tehdä muutoksia, ts. painotuksia yrittäjän omien osaamisalueiden mukaisesti. Tuotevalikoiman menestyksekkään hoitamisen kannalta on tarpeen, että yrittäjällä on tähän sektoriin liittyvää teknistä koulutusta ja / tai hyvää työkokemusta . Tämän täydennyksenä kaupallinen koulutus/kokemus ovat myös hyödyllisiä. Yrittäjähenkisyys ja riittävä ulospäinsuuntautuneisuus (myyntityö ja asiakkaiden kohtaaminen) ovat välttämättömiä ominaisuuksia!

Nykyinen yrittäjä haluaisi löytää yritykselleen jatkajan eläköitymisen lähestyessä. Nykyinen yrittäjä on valmis toimimaan tarvittavan ajan uuden yrittäjän rinnalla kouluttajana, opastajana, mentorina ja sparraajana.
Nykyinen yrittäjä ryhtyi yrittäjäksi keski-ikäisenä, ostamalla tämän yrityksen ns. pöytälaatikkoyrityksenä ja kehittämällä sille tuotavelikoiman , aloittamalla asiakashankinnan, jne.

Jatkava yrittäjä voisi tässä tapauksessa hypätä valmiiksi liikkuvaan junaan, eli kaikkea ei tarvitse aloittaa tyhjästä.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Sijainti: 03100 NUMMELA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut: Kristiina Salo, Yrityskehittäjä +358 44 467 5394 Vihdin kunta PL 13, 03100 Nummela www.vihti.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 03100 NUMMELA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä tietotekniselle alalle, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 03100 - Vihti , osoitteessa 03100 NUMMELA .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa