Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään jatkajaa yritystoimintaan. Yrityksen esittely Kyseessä on Vihdissä toimiva yhden hengen Oy-muotoinen yritys, joka on toiminut 17 vuotta. Jossain määrin toimitaan verkostona ulkopuolisten yritysten/henkilöiden kanssa. Toiminta ja tuotevalikoima ovat tietotekniikan sektoriin kuuluvia. Alla on lueteltu tärkeimmät tuotteet ja palvelut - Viivakoodilaitteet ja -ratkaisut: viivakoodin lukulaitteet, kannettavat tiedonkeruulaitteet, viivakoodietiketti(tarra)tulostimet ja niiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vihti yrittäjä Vihti maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä tietotekniselle alalle, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vihti .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus