Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Yrittäjiä yhteistyökumppaneiksi

Tagfulo Oy tarjoaa edistyksellisiä digitaalisen projektihallinnan palveluratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille ilman toimialarajoituksia. Meillä on monipuolinen työkalu yrityksille, jonka avulla ne voivat hallita projekteja, keskustella työntekijöiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kesken sekä seurata projektiin käytettyä työaikaa. Olemme vahvasti mukana myös kehittämässä projektiviestintää yhdessä asiakkaittemme kanssa. Meille digitaaliset palvelut on aito mahdollisuus kehittää ihmisten välistä digitaalista dialogia projektissa kuin projektissa.

Oletko uusi yhteistyökumppanimme, joka haluaa kehittää yritysten projekteja ja viestintää uudelle tasolle?

Yrittäjiä yhteistyökumppaneiksi

Haemme ympäri Suomen kasvavan liiketoimintamme vahvistukseksi itsenäisiä yrittäjiä kehittämään asiakkuuksia Tagfulon palveluratkaisujen avulla.

Tarjoamme yrityksellesi Tagfulon strategisena yhteistyökumppanina mahdollisuuden
-kasvattaa tavoitteellisesti liiketoiminnan kannattavuutta selkeän palvelukonseptin avulla.
-toimia tuloksellisesti uuden viestinnän suunnannäyttäjänä, joka tunnistaa oman markkina-alueensa asiakkaiden tarpeet ja ongelmat sekä ratkaisee ne skaalautuvasti ja joustavasti.
-vastata itsenäisesti aktiivisesta asiakasyhteistyöstä, jotta Tagfulo on saatavilla helposti ja nopeasti silloin, kun asiakkaat sitä tarvitsevat.

Odotamme strategiselta yhteistyökumppaniltamme
-asiakaslähtöistä ajattelu- ja toimintapaa, jonka tavoitteena on asiakassuhteiden kehittäminen ja syventäminen vankan paikallistuntemuksen perusteella.
-pitkäjänteistä sitoutumista yhteistyöhön, sillä meille strateginen kumppanuus merkitsee paitsi vahvaa tuloksentekotahtoa myös menestyksen paloa ja innostuksen poltetta tehdä enemmän ja paremmin asiakkaiden projektien ja viestinnän kehittämiseksi.

Kerro kiinnostuksestasi liittyä yhteistyöverkostoomme mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 28.02.2017 Teemme yhteistyökumppaneita koskevat valinnat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Liitä vapaamuotoiseen yhteistyöhakemukseen tiivis kuvaus, miksi juuri sinun yrityksesi sopii Tagfulon strategiseksi yhteistyökumppaniksi ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen ville.makalainen@tagfulo.com Merkitsethän sähköpostin otsikoksi "Yrittäjä".

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse ville.makalainen@tagfulo.com seuraavina ajankohtina ma-pe klo 08.-16

Tutustu yritykseemme ja palveluihimme osoitteessa www.tagfulo.fi

Web-osoite: http://tagfulo.com Työnantaja: Tagfulo Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sovittavissa Yhteystiedot: Mäkäläinen Ville, Puh: 0503772850, ville.makalainen@tagfulo.com Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Tagfulo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa