Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Green Motion International on Kansainvälinen maailmalla tunnistettu ja palkittu vähäpäästöisien CO2 autojen vuokraus- ja leasingalan yritys. Yritys on perustettu vuonna 2007 Englannissa ja toimii tällä hetkellä 26 maassa, mukaan lukien Eurooppa, Yhdysvallat, Kanada ja Etelä - Amerikka.

Green Motion Finland liiketoiminta starttasi Suomessa heinäkuussa 2015.

Liiketoimintamme ydin on yksinkertainen. Tarjoamme asiakkaillemme sekä yritys-, että kuluttajapuolella mahdollisuuksia vähäpäästöisiin minileasing, leasing- ja vuokra-autoihin, jotka vähentämällä CO2 päästöjä tuovat ajajilleen hyödyn parempaan ja kehittyneempään polttoaine kulutukseen samalla pienentäen yrityksen hiilijalanjälkeä liiketoiminnassaan. Green Motion edustaa ekologista ajattelutapaa, joka näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme, oli kyse autoista, toimistotarvikkeista, yhteistyökumppaneista, pesuaineista, kaikessa huomioimme ympäristöystävällisen ja eettisen tavan toimia.

Automme ovat uusinta ja kehittyneintä teknologiaa ja pidämme päästöt alhaisina. Emme kaasuttele maastureiden tai urheiluautojen puolesta.

Green Motion yhteydet ovat globaalit. Uusia yhteistyökumppaneita ja verkostoja luodaan taukoamatta maapallon joka kolkalla. Auton Suomesta voit vuokrata mistä päin maailmaa tahansa 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Nyt etsimme joukkoomme Sinua myyntihenkinen Franchisin Yrittäjä

Pärjätäksesi yrittäjänä sinusta tulee löytyä luontaista myyntihenkisyyttä sekä nälkää yrittäjäksi. Aikaisempi kokemus auto-alalta on eduksi, mutta toimeen tarttuvalla asenteella, kaupallisen kokemuksen omaavalla henkilöllä on täydet onnistumisen edellytykset menestyä ketjussamme.
Yrittäjämme toimivat itsenäisinä yrityksinä Green Motion Finlandin valmiin konseptin mukaisesti. Tarjoamme emoyhtiön tuen, perehdytyksineen yrittäjillemme.

Lisäksi tarjoamme:

Globaalit myyntikanavat 24/7
Kohtalaisen edulliset aloituskustannukset
Maailmalla tunnettu ja tunnustettu brändi
Non stop varausjärjestelmämme suoralla yhteydellä maailmalle
Heti alkava kassavirta

Liity energiseen ja innovatiiviseen joukkoomme ja tartu samalla ainutlaatuiseen tilaisuuteen päästä tekemään globaalissa yrityksessä tulevaisuuttasi.

Lähetä lyhyt kertomus itsestäsi ja taustastasi, miksi sinusta tulisi hyvä yrittäjä ketjuumme, osoitteeseen; petri.vanhanen@greenmotion.fi
Lisätietoja numerosta +358 400 891196

Yrittäjä haut seuraaville paikkakunnille.

Pohjoinen: Petri Vanhanen, +358 400 891196, petri.vanhanen@greenmotion.fi

- Kokkola
- Kuusamo
- Joensuu
- Jyväskylä
- Tampere

Etelä- Suomi: Outi Takala, +358 50 919 5088, outi.takala@greenmotion.fi

- Vaasa
- Seinäjoki
- Pori
- Mikkeli
- Lahti
- Lappeenranta
- Savonlinna
- Turku
- Espoo
- Turku

Katso lisää www.greenmotion.fi / com

Web-osoite: http://www.greenmotion.com Työnantaja: Green Motion Finland Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Petri Vanhanen, Puh: +358 20 1213 500, finland@greenmotion.fi Hakemukset: http://www.greenmotion.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Green Motion Finland. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa