Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme Nordic Shaman kauppiaita kaikkialle suomeen.

Futuram Ab on perustettu 2016 hallitsemaan ja kehittämään tuotemerkkejä Hempsteri, huudeilla.fi ja PispalanPalmu, tuotemerkki Nordic Shamanin edellä.

Tuotemerkeillä on pitkä historia ja vakiintunut asiakaskunta joka kasvaa kovaa vauhtia.

Unelmoitko omasta myymälästä, josta voisit myydä trendikkäitä tuotteita yllättävän edulliseen hintaan? Toteuta unelmasi ja perusta oma Nordic Shaman myymälä.

Futuram franchising-yrittäjänä saat molempien maailmojen parhaat puolet: olet itsenäinen, mutta saat samalla vahvaa tukea kumppaniltasi Futuramilta. Futuram tarjoaa todistetusti menestyksekkään ja ammattimaisen konseptin sekä vahvan brändin.

Kiinnostuitko?

Lue tämä vielä: Eduksi katsomme kaupallisen taustan sekä aikaisemman kokemuksen esimiestyöstä ja ketjumaisesta liiketoiminnasta, mutta tärkeintä on että sinusta löytyy energiaa ja reipasta kauppiashenkeä sekä rakkautta kulttuuriin. Nordic Shaman haluaa levittää myymälät kaikkiin kaupunkeihin, ota oma kaupunkisi haltuun!

Löydät meidät Facebookista; Nordic Shaman

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: rekry@nordicshaman.com

Työnantaja: FUTURAM AB Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: HETI Yhteystiedot: rekry@nordicshaman.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut FUTURAM AB. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa