Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin jatkajaa kahvilayritykselleni Lapinlahdelle. Voin opastaa alkuun toiminnassa. Yritys sopii hyvin jo toimivalle yrittäjälle tai aloittavalle yrittäjälle. Yritys on - hyvällä liikepaikalla keskustassa vuokrakiinteistössä, siisti liiketila, asiakaspaikkoja 31 + kesäisin terassipaikkoja 12 - valmis asiakaskunta: kahvilapalvelut, keittolounas ja pitopalvelu - mahdollisuus toiminnan kehittämiseen mm. lounasruokailuun - myydään kalusteineen ja tarvikkeineen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lapinlahti yrittäjä Lapinlahti kauppiaat ja myymälänhoito Lapinlahti maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 73100 - Lapinlahti .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus