Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin jatkajaa kahvilayritykselleni Lapinlahdelle. Voin opastaa alkuun toiminnassa. Yritys sopii hyvin jo toimivalle yrittäjälle tai aloittavalle yrittäjälle. Yritys on - hyvällä liikepaikalla keskustassa vuokrakiinteistössä, siisti liiketila, asiakaspaikkoja 31 + kesäisin terassipaikkoja 12 - valmis asiakaskunta: kahvilapalvelut, keittolounas ja pitopalvelu - mahdollisuus toiminnan kehittämiseen mm. lounasruokailuun - myydään kalusteineen ja tarvikkeineen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lapinlahti yrittäjä Lapinlahti maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.01.2017. Työpaikka sijaitsee Lapinlahti .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus