Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alajärven tila on Porin Noormarkussa sijaitseva vuohitila, jossa valmistetaan käsintehtyä fudgea ja toffeeta oman tilan vuohenmaidosta. Kiinnostaako sinua Suomen makein työ? Oletko asiakaspalvelu henkinen, ahkera, iloinen ja makea tyyppi? Etsimme useita itsenäisesti toimivia myyjiä ympäri Suomen! Tarjoamme vapaan, asiakasläheisen, omatoimisen ja itsenäisen työn joka on varmasti Suomen makein! Jos kiinnostuit, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä / myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut T:mi Alajärven tila. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.01.2017. Työpaikka sijaitsee .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus