Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alajärven tila on Porin Noormarkussa sijaitseva vuohitila, jossa valmistetaan käsintehtyä fudgea ja toffeeta oman tilan vuohenmaidosta. Kiinnostaako sinua Suomen makein työ? Oletko asiakaspalvelu henkinen, ahkera, iloinen ja makea tyyppi? Etsimme useita itsenäisesti toimivia myyjiä ympäri Suomen! Tarjoamme vapaan, asiakasläheisen, omatoimisen ja itsenäisen työn joka on varmasti Suomen makein! Jos kiinnostuit, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt myyjät ja kassahenkilöt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä / myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut T:mi Alajärven tila. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.01.2017. Työpaikka sijaitsee .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus