Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Kasviskalorit Oy on n. vuoden toiminut yritys, jonka päätuotteita ovat kasvikset ja niiden jatkojalostaminen laitoksille, ravintoloille ja kuluttajille. Yritys toimii Kuhmossa. Tällä hetkellä toiminta on vielä hyvin pientä ja liikevaihto vaatimatonta. Tuotteita on kuitenkin myynnissä jo Kuhmon kaupoissa (annossalaatit, raakaraasteet, wokkikasvikset) ja tarkoitus on laajentaa toimintaa Kainuuseen. Tarvetta näille tuotteille näyttää olevan.

Kasviskalorit Oy etsii yrityskumppania tuotteiden kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinoinnin suunnitteluun ja tehostamiseen.
Ole yhteydessä Jouni Piriseen (044 550 7523) tai sähköpostilla [email protected].

Tuotantotilojen yhteydessä on pieni kahvio ja rakennuksessa on vapaata liiketilaa sekä Kuhmon pienoismalli. Yrittäjäkumppani voi työskennellä kahvilayrittäjänä.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kainuuntie 126, 88900 KUHMO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Kasviskalorit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuhmo , osoitteessa Kainuuntie 126, 88900 KUHMO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus