Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kasviskalorit Oy on n. vuoden toiminut yritys, jonka päätuotteita ovat kasvikset ja niiden jatkojalostaminen laitoksille, ravintoloille ja kuluttajille. Yritys toimii Kuhmossa. Tällä hetkellä toiminta on vielä hyvin pientä ja liikevaihto vaatimatonta. Tuotteita on kuitenkin myynnissä jo Kuhmon kaupoissa (annossalaatit, raakaraasteet, wokkikasvikset) ja tarkoitus on laajentaa toimintaa Kainuuseen. Tarvetta näille tuotteille näyttää olevan.

Kasviskalorit Oy etsii yrityskumppania tuotteiden kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinoinnin suunnitteluun ja tehostamiseen.
Ole yhteydessä Jouni Piriseen (044 550 7523) tai sähköpostilla kasviskalorit@kuhmo.net.

Tuotantotilojen yhteydessä on pieni kahvio ja rakennuksessa on vapaata liiketilaa sekä Kuhmon pienoismalli. Yrittäjäkumppani voi työskennellä kahvilayrittäjänä.

Työnantaja: Kasviskalorit Oy Sijainti: Kainuuntie 126, 88900 KUHMO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sop. mukaan Yhteystiedot: PIRINEN JOUNI , 0445507523, kasviskalorit@kuhmo.net Ilmoitus jätetty: 19.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kainuuntie 126, 88900 KUHMO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Kasviskalorit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuhmo , osoitteessa Kainuuntie 126, 88900 KUHMO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa