Duunitori suosittelee
Security Specialist

Intopalo Oy

33720 - Tampere

Asuntomarkkinoista kiinnostunut viestinnän osaaja

Suomen Vuokranantajat ry

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kasviskalorit Oy on n. vuoden toiminut yritys, jonka päätuotteita ovat kasvikset ja niiden jatkojalostaminen laitoksille, ravintoloille ja kuluttajille. Yritys toimii Kuhmossa. Tällä hetkellä toiminta on vielä hyvin pientä ja liikevaihto vaatimatonta. Tuotteita on kuitenkin myynnissä jo Kuhmon kaupoissa (annossalaatit, raakaraasteet, wokkikasvikset) ja tarkoitus on laajentaa toimintaa Kainuuseen. Tarvetta näille tuotteille ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kuhmo yrittäjä Kuhmo maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Kasviskalorit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.02.2017. Työpaikka sijaitsee Kuhmo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus