Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Marketing Visionaries

Sinebrychoff / co MPS

Kerava

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Makeup Mondo on Vantaan Tikkurilassa huippupaikalla sijaitseva kaunis, valoisa ja tilava studio. Studiossa opetaan päätoimisesti maskeerausta, sekä tehdään asiakasmeikkejä, kuvauksia yms. Makeup Mondo etsii tiloihinsa aktiivista kauneudenalan monipuolista ammattilaista, joka pystyy meikkien lisäksi tekemään ripsiä, kynsiä ja hiuksia. Loistava sijainti ja edullinen vuokra takaavat hyvät mahdollisuudet lisätä omaa asiakaskuntaa. Makeup ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kerava yrittäjä Kerava maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Makeup Mondo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kerava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus