Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Makeup Mondo on Vantaan Tikkurilassa huippupaikalla sijaitseva kaunis, valoisa ja tilava studio. Studiossa opetaan päätoimisesti maskeerausta, sekä tehdään asiakasmeikkejä, kuvauksia yms.

Makeup Mondo etsii tiloihinsa aktiivista kauneudenalan monipuolista ammattilaista, joka pystyy meikkien lisäksi tekemään ripsiä, kynsiä ja hiuksia. Loistava sijainti ja edullinen vuokra takaavat hyvät mahdollisuudet lisätä omaa asiakaskuntaa. Makeup Mondon tiloihin on mahdollista tulla uutena yrittäjänä, mutta aiemmin kerätty asiakaskunta on aina plussaa. Oletko pohtinut tilojen vaihtamista, asiakaskunnan laajentamista ja omaa, vakavasti otettavaa yritystoimintaa? Tässä voi olla väyläsi. Ota yhteyttä ja jutellaan studion mahdollisuuksista lisää!

Web-osoite: http://www.makeupmondo.com Työnantaja: Makeup Mondo Oy Sijainti: Männistönpolku 1, 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sovitusti Yhteystiedot: KINNUNEN JULIA , Puh: 0456513067, info.makeupmondo@gmail.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Männistönpolku 1, 01300 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Makeup Mondo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Männistönpolku 1, 01300 VANTAA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa