Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KIINNOSTAAKO YRITTÄJYYS LOGISTIIKKA-ALALLA BVM Best Value Management Oy:n salkussa on vapaana logistiikkayritys, jonka liikeideana on tuottaa räätälöityjä logistiikka ja kuljetuspalveluita valitulle kohderyhmälle. Yrityksellä on yksi liikennelupa ja nimetty liikenteestä vastaava johtaja. Etsimme kasvuhakuista logistiikka-alan yrittäjää, joka ottaa yrityksen operatiivisen vetovastuun. Menestys syntyy osaltasi, kun olet Yrittäjä, joka on valmis tulemaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kerava yrittäjä Kerava maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut BVM Best Value Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kerava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus