Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Taidekehystämö ja Galleria Artei on Kemissä toimiva täyden palvelun kehysliike. Etsimme nyt jatkajaa liiketoiminnallemme. Toivomme Sinun olevan persoonallinen, taiteesta kiinnostunut ihminen. Liike on toiminut Kemissä kaiken kaikkiaan kolmekymmentä vuotta ja yli kymmenen vuotta nykyisellä paikallaan. Asiakaspiiri on valmiina ja gallerian kuukausittain vaihtuva näyttely on tuonut yritykselle paljon uusia asiakkaita.

Meidät tunnetaan laadukkaasta palvelusta kaikessa kehystykseen ja kehyksiin liittyvissä asioissa. Tutustu yritykseen kotisivujemme kautta:
http://www.artei.fi/

Tykkäämällä meistä Facebookissa pääset tasalle ajankohtaisista asioista.

https://www.facebook.com/Taidekehystämö-ja-Galleria-Artei-1530291317201280/?fref=ts

Ota yhteyttä rohkeasti: [email protected]

Web-osoite: http://www.artei.fi/ Työnantaja: Taidekehystämö js Galleria Artei Ay Sijainti: Keskuspuistokatu 3, 94100 KEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskuspuistokatu 3, 94100 KEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Taidekehystämö js Galleria Artei Ay. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi , osoitteessa Keskuspuistokatu 3, 94100 KEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus