Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään yrittäjää Kemin keskustassa sijaitsevaan moderniin kirpputoriin. Käytössämme on Kirppari-Kalle varausjärjestelmä, jonka kautta voi helposti hallinnoida pöytien myyntiä. Kirpputori toimii S-Marketin kiinteistössä vuokralla. Ota yhteyttä: Jorma Hartikainen puh. (0400) 286225. Lisätietoja toiminnastamme voit lukea myös os. http://www.citykirppis.fi/...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kemi yrittäjä Kemi kauppiaat ja myymälänhoito Kemi maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut ESP-Rovaniemi Oy, Kemi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus