Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan yrittäjää laskettelukeskukseen. Laskettelukeskuksessa on 7 valaistua rinnettä ja 4 peruskorjattua hissiä. Vuonna 2013 peruskorjatussa ravintolassa ja sen kelohonkaterassilla on yhteensä n. 200 asiakaspaikkaa. Täysin varustellusta ravintolakeittiöstä löytyy myös pizzauuni. Ravintolan lisäksi alueella on vuonna 2012 rakennettu suksivuokraamo ja konehalli. Sähköistetyllä caravan-alueella on noin 50 vaunupaikkaa. Caravan-alueen huoltorakennuksessa on kaksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kaavi yrittäjä Kaavi maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Ewsan Oy/Maarianrinteet. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.01.2017. Työpaikka sijaitsee Kaavi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus