Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Kauneus Cocktail hakee iloista yrittäjää Tervajoen keskustassa sijaitsevaan kauneushoitolaan. Liike on ollut toiminnassa pian kolme vuotta. Meillä on vapaana huone mikä soveltuu esim. ripsi/kynsiteknikolle, hierojalle, fysioterapeutille, osteopaatille, lymfaterapeutille tai tatuoijalle. Ja jos sinulla on jotain erityisosaamista kerro siitäkin. Oma asiakaskunta on aina eduksi. Loistava sijainti, viihtyisä ja toimiva liikehuoneisto. Edullinen vuokra. Aukioloajat ovat joustavat ja liikkeessä muutenkin rento tunnelma.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Sijainti: TERVAJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Marianne Laine Puh. 040-7453536 marianne.laine@netikka.fi www.kauneuscocktail.fi Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TERVAJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä/KauneusCocktail, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vähäkyrö , osoitteessa TERVAJOKI .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa