Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauneus Cocktail hakee iloista yrittäjää Tervajoen keskustassa sijaitsevaan kauneushoitolaan. Liike on ollut toiminnassa pian kolme vuotta. Meillä on vapaana huone mikä soveltuu esim. ripsi/kynsiteknikolle, hierojalle, fysioterapeutille, osteopaatille, lymfaterapeutille tai tatuoijalle. Ja jos sinulla on jotain erityisosaamista kerro siitäkin. Oma asiakaskunta on aina eduksi. Loistava sijainti, viihtyisä ja toimiva liikehuoneisto. Edullinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Isokyrö yrittäjä Isokyrö kauppiaat ja myymälänhoito Isokyrö maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä/KauneusCocktail, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vähäkyrö .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus