Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauneus Cocktail hakee iloista yrittäjää Tervajoen keskustassa sijaitsevaan kauneushoitolaan. Liike on ollut toiminnassa pian kolme vuotta. Meillä on vapaana huone mikä soveltuu esim. ripsi/kynsiteknikolle, hierojalle, fysioterapeutille, osteopaatille, lymfaterapeutille tai tatuoijalle. Ja jos sinulla on jotain erityisosaamista kerro siitäkin. Oma asiakaskunta on aina eduksi. Loistava sijainti, viihtyisä ja toimiva liikehuoneisto. Edullinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Isokyrö yrittäjä Isokyrö maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjä/KauneusCocktail, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Isokyrö .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus