Duunitori suosittelee
Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Game / Software developer with ambitions to become a Product Manager Yousician is the biggest music education company in the world; about 40 million people experienced our products. Our mission is to make music education accessible for everyone by changing the way people learn to play musical instruments. We are ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Helsinki peliala Helsinki markkinointi Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki tuotesuunnittelu ja -muotoilu peliala markkinointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yousician Oy Y-tunnus 2374364-0 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Ovelin

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Game developer / Product Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Yousician Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa