Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa

Tehtävä:
Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Kyseessä on 2-vuorotyö. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja mobiilit ja Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Edellytämme:
Kelpoisuusehtoina toimeen on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillisten kelpoisuusehtojen mukainen perustutkinto, lähihoitaja. Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Ajokortti on tehtävien hoitamiseksi välttämätön, oman auton käyttömahdollisuus eduksi.

Arvostamme:
Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus hoiva- ja hoitotyöstä, lääkehoidon koulutus ja lupa, hyvät sosiaaliset työskentelytaidot sekä kiinnostus vanhuspalveluiden kehittämiseen.

Web-osoite: http://www.ylojarvi.fi Työnantaja: Ylöjärven kaupunki Sijainti: Mikkolantie 10, 33470 YLÖJÄRVI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kotihoidon esimies Janita Korpi, sähköposti: janita.korpi@ylojarvi.fi Hakemukset: Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen janita.korpi@ylojarvi.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikkolantie 10, 33470 YLÖJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Ylöjärven kaupunki Y-tunnus 0158221-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Ylöjärven kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi , osoitteessa Mikkolantie 10, 33470 YLÖJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa