Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Permit to Work Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hotelli Ylläsrinne sijaitsee Ylläsjärvellä Palovaaran alueella Ylläsjärven kylälle ja Sport Resort Ylläkselle on matkaa n. 2 km. Ravintolamme ikkunasta avautuu upea tunturimaisema. Haemme ravintolapäällikköä vastaamaan ravintolamme toiminnasta. Hakijalta edellytämme työkokemusta, oma aloitteellisuutta, palvelualttiutta ja yhteistyökykyä kehittää ravintolatoimintaa asiakaslähtöisesti. Tutustu hotelliimme www.yllasrinne.com. Lisätietoja antaa Ritva Rantahalvari 0400-696541 Vapaa muotoisen hakemuksen voi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kolari ravintola-alan asiakaspalvelu Kolari ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylläsritva Oy Y-tunnus 0919562-5 Toimiala Hotellit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Ylläsritva Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus