Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hammaslääkäriä Ylitornion kuntaan. Työaika on 75 % normaalista työajasta. Hammaslääkärin viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Viranhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Käytössämme on WinHit-potilastietojärjestelmä. Viran täyttämisessä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Valinta suoritetaan ehdollisena ja vahvistetaan sen jälkeen, kun virkaan valittu on esittänyt tutkinto- ja työtodistukset sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Ylitornio hammashoito Ylitornio lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylitornion kunta Y-tunnus 0210826-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkärin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Ylitornion kunta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Ylitornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus