Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sivistystoimenjohtajan tehtävänä on toimia sivistystoimen osastopäällikkönä ja vastata sivistyslautakunnan asioiden valmistelusta ja esittelystä. Sivistystoimeen kuuluu koulutoimi, varhaiskasvatus, vapaa-aikatoimi, kirjasto ja kansalaisopisto. Sivistystoimenjohtaja toimii kansalaisopiston rehtorina. Virkaan valittavalta vaaditaan asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (986/1998) edellytetty kelpoisuus. Lisäksi painotetaan hyviä yhteistyö- ja johtamistaitoja, organisointikykyä, kehittävää työotetta ja kielitaitoa. Virkaan valitun on ennen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Ylitornio johtajapositiot Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylitornion kunta Y-tunnus 0210826-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sivistystoimenjohtajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Ylitornion kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylitornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa