Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylitornion kunnan sivistystoimessa on haettavana biologian ja maantiedon lehtorin vakinainen virka 1.12.2016 alkaen. Sijoituspaikkana Ainiovaaran peruskoulu. Virka sisältää opetusta myös lukiossa. Eduksi luetaan hyvät työyhteisö- ja tiimitaidot. Ainiovaaran peruskoulu on juuri valmistunut ja sieltä löytyvät modernit ja viihtyisät työtilat sekä kattava opetusvälineistö. Ylitornion kunta ja koko Tornionlaakson alue vaaroineen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Ylitornio puutarha- ja viheralan työt Ylitornio opettajat, lehtorit, professorit Ylitornio biologian alan tehtävät Ylitornio maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät puutarha- ja viheralan työt opettajat, lehtorit, professorit biologian alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylitornion kunta Y-tunnus 0210826-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opettaja, biologia ja maantieto, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Ylitornion kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Ylitornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus