Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Yliopiston Apteekki on yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä, jossa
työskentelee noin tuhat asiantuntijaa. Autamme asiakkaita onnistumaan lääkehoidossaan sekä edistämme heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Hoidamme myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä. Voittomme käytetään opetuksen ja tutkimuksen tukemiseen

Salon toimipiste hakee

Teknistä työntekijää

vakituiseen osa-aikaiseen vähintään 30 h/vko työsuhteeseen 1.12.2016 alkaen. Aikaisempi kokemus apteekkityöstä ja kosmetologin koulutus tai kokemus kosmetiikan myynnistä katsotaan eduksi. Arvostamme iloista ja palveluhenkistä asennetta, reipasta työotetta ja tiimityötaitoja.

Työ on kassapalvelua, keräilyä, tavaralogistiikkaa ja kosmetologin kyseessä ollessa myös kosmetiikan myyntityötä.

Tehtävä edellyttää, että nautit asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti työtehtäviin ja olet yhteistyökykyinen. Lisäksi pidät vaihtelevista työpäivistä ja -ajoista ja pystyt tekemään myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet asiakaspalveluun..

Lisätietoja antaa Krista Veijonen (02) 6516 5699. Lähetä hakemuksesi 31.10.2016 mennessä osoitteesta https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat.

.

Web-osoite: http://www.ya.fi Työnantaja: Yliopiston Apteekki Sijainti: Vilhokatu 14, 24240 SALO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: apteekinhoitaja Krista Veijonen (02) 6516 5699 Hakemukset: https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vilhokatu 14, 24240 SALO

Yritystiedot

Toiminimi Yliopiston Apteekki Y-tunnus 0202635-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Yliopiston Apteekki. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Vilhokatu 14, 24240 SALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa