Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yliopiston Apteekki on yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä, jossa työskentelee noin tuhat asiantuntijaa. Autamme asiakkaita onnistumaan lääkehoidossaan sekä edistämme heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Hoidamme myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä. Voittomme käytetään opetuksen ja tutkimuksen tukemiseen Haemme Tampereen toimipisteeseen FARMASEUTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2016-30.9.2017 ajaksi. Tehtävä edellyttää, että nautit asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Sinulla on myönteinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja farmasia ja lääketeollisuus Tampere farmasia ja lääketeollisuus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yliopiston Apteekki Y-tunnus 0202635-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Farmaseutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Yliopiston Apteekki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus