Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yliopiston Apteekki on yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä, jossa työskentelee noin tuhat asiantuntijaa. Autamme asiakkaita onnistumaan lääkehoidossaan sekä edistämme heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Hoidamme myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä. Voittomme käytetään opetuksen ja tutkimuksen tukemiseen Haemme Kemin toimipisteeseen FARMASEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2017 alkaen. Tehtävä edellyttää, että nautit asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Sinulla on myönteinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja farmasia ja lääketeollisuus Kemi farmasia ja lääketeollisuus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yliopiston Apteekki Y-tunnus 0202635-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Farmaseutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Yliopiston Apteekki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus