Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Yliopiston Apteekki on yksi Suomen parhaista asiakaspalveluyrityksistä, jossa
työskentelee noin tuhat asiantuntijaa. Autamme asiakkaita onnistumaan lääkehoidossaan sekä edistämme heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Hoidamme myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä. Voittomme käytetään opetuksen ja tutkimuksen tukemiseen

Haemme Kemin toimipisteeseen

FARMASEUTTIA

vakituiseen työsuhteeseen 1.2.2017 alkaen.

Tehtävä edellyttää, että nautit asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti työtehtäviin ja olet yhteistyökykyinen. Lisäksi pidät vaihtelevista työpäivistä ja -ajoista ja pystyt tekemään ilta- ja viikonlopputöitä.

Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut ja modernit työvälineet asiakaspalveluun.

Lisätietoa tehtävästä antaa apteekinhoitaja Sanna Hiltunen puh.016 715 5710. Lähetä hakemuksesi 30.10.2016 mennessä osoitteesta https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat.

Web-osoite: http://www.ya.fi Työnantaja: Yliopiston Apteekki Sijainti: Pohjoisrantakatu 7, 94100 KEMI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.02.2017 Yhteystiedot: apteekinhoitaja Sanna Hiltunen puh.016 715 5710 Hakemukset: https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoisrantakatu 7, 94100 KEMI

Yritystiedot

Toiminimi Yliopiston Apteekki Y-tunnus 0202635-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Farmaseutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Yliopiston Apteekki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi , osoitteessa Pohjoisrantakatu 7, 94100 KEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa