Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän lastenpsykiatrian klinikassa on haettavana 21.10.2016 klo 14.00 mennessä LASTENPSYKIATRIAN YLILÄÄKÄRIN VIRKA Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymässä nykyinen psykiatrian palvelualue muodostuu psykiatrian, nuorisopsykiatrian, lastenpsykiatrian ja yleissairaalapsykiatrian klinikoista. Lastenpsykiatrian klinikka vastaa Pohjois-Karjalan maakunnan ja Heinäveden kunnan lasten psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta. Toimintaan kuuluvat polikliiniset palvelut, tehostetun avohoidon palvelut, vauvaperheyksikkö ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Joensuu lääkärit Joensuu psykologia ja psykiatria lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkärin virka, lastenpsykiatria, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut PKSSK. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus