Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soitessa, Lasten ja nuorten sairaanhoidon palveluissa, on haettavana 15.11.2016 klo 15 mennessä
YLILÄÄKÄRIN VIRKA (lastenneurologia)
Virka on uusi ja aiemmin täyttämätön. Kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeudet lastenneurologian erikoisalalla. Pätevän hakijan puuttuessa virka voidaan täyttää lastenneurologiaan erikoistuvan lääkärin pitkäaikaisella sijaisuudella.
Lasten ja nuorten sairaanhoidon palvelut toimivat uusissa tiloissa sisältäen Lasten ja nuorten osaston, Lasten ja nuorten päivystyksen, Lasten ja nuorten poliklinikan ja Päiväsairaalan, Vastasyntyneiden tehon ja Lasten kotisairaalan sekä Lastenpsykiatriset yksiköt. Lastenneurologialla toimii hyvin resursoitu moniammatillinen työryhmä.
Lasten ja nuorten sairaanhoidon palveluissa on 11 erikoislääkärin virkaa, 10 yleislääkärin virkaa ja lisäksi erikoistuvan lääkärin koulutusvirkoja. Suuren lapsiväestön ansiosta Lasten ja nuorten sairaanhoidon palvelut vastaavat laajuudeltaan ja tasoltaan tulevien ns. laajan päivystyksen sairaaloiden toimintoja. Kaikki virat ovat täytettyjä.
Palkkaus on voimassaolevan paikallisen lääkärisopimuksen mukainen. Erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa.
Hae virkaa sähköisellä hakemuksella www.kpshp.fi/tyopaikat tai postitse osoitteella Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito- ja peruspalvelukuntayhtymä, Mariankatu 16-20, 67200 Kokkola. Liitä hakemuksen mukaan ansioluettelosi.
Ennen vaalin vahvistamista hakijan tulee esittää kuntayhtymän henkilökunnan työterveyslääkärin lausunto työkelpoisuudestaan. Virkaan valitun on esitettävä laissa 504/2002 edellytetty rikosrekisteriote. Virkaan sisältyy 6 kk koeaika.
Lisätietoja antavat:
ylilääkäri Andreas Blanco Sequeiros, abs@kpshp.fi
toimialuejohtaja Matti Kaivosoja, puh. 044 723 2360, matti.kaivosoja@kpshp.fi
va. johtajaylilääkäri Pirjo Dabnell, puh. 040 653 4005, pirjo.dabnell@kpshp.fi
Kokkola 22.9.2016
KESKI-POHJANMAAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUKUNTAYHTYMÄ

Työnantaja: KPSHP Sijainti: 67100, Kokkola, Suomi Hakemukset: https://kpshp.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=530#form_start Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 67100, Kokkola, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkärin virka, lastenneurologia, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut KPSHP. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67100 - Kokkola , osoitteessa 67100, Kokkola, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa