Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä, Kuopion yliopistollisen sairaalan Sydänkeskuksessa on haettavana ylilääkärin virka sydän- ja rintaelinkirurgian erikoisalalla.

KYS-Sydänkeskus tarjoaa korkean tason sydän- ja verisuonisairauksien tutkimusta, opetusta ja hoitoa. Sydänkeskukseen kuuluvat kardiologian, sydän- ja rintaelinkirurgian sekä verisuonikirurgian erikoisalat.

Viran kelpoisuusehtoina ovat yliopiston toteama dosentin kelpoisuus ja erikoislääkärin tutkinto sydän- ja rintaelinkirurgian tai thorax- ja verisuonikirurgian erikoisalalla. Virkaan valittu tulee toimimaan sydän- ja rintaelinkirurgian erikoisalalla klinikkaylilääkärinä. Hakijalta edellytetään vankkaa osaamista sydän- ja rintaelinkirurgisten potilaiden hoidossa ja hoitopäätösten teossa. Kliinisen työn lisäksi toimenkuvaan kuuluu myös sydän- ja rintaelinkirurgian vastuualueen toiminnan organisointi, kehittäminen sekä talous- ja kirurgien osalta henkilöstöhallinto. Aktiivinen tieteellisen tutkimuksen tekeminen lasketaan eduksi. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Palkkaus on Lääkäreiden kunnallisen virkaehtosopimuksen mukainen.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Web-osoite: http://www.psshp.fi Työnantaja: KYS Kuopion yliopistollinen sairaala Sijainti: 70029 KYS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.03.2017, 1.3.2017 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Haku virkaan tapahtuu ensisijaisesti ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti. Lisätietoja antaa palveluyksikköjohtaja Heikki Miettinen, puh. 044 711 3950, etunimi.sukunimi@kuh.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/116846/fi_FI Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70029 KYS

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylilääkäri, Sydän- ja rintaelinkirurgia, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut KYS Kuopion yliopistollinen sairaala. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70029 - Kuopio , osoitteessa 70029 KYS .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa