Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Avoin virka:

161) 1 YLIHOITAJAN virka, aikuispsykiatrian vastuualueella. Kelpoisuusehtona on yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto ja siihen liittyvänä terveydenhuollon ammattitutkinto sekä kokemusta psykiatrian toimialalta.

Haemme henkilöä jolla on kokemusta uusien toimintamallien kehittämisestä, erilaisten toimintakulttuurien yhdistämisestä sekä asiakaslähtöisten palvelujen suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, kykyä toimia jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä sekä taitoa kehittää toimintaa tutkitun tiedon pohjalta.

Palkkaus määräytyy sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan

Tiedustelut toimialuejohtaja Hanna-Mari Alanen puh. 03 311 63510 ja ylihoitaja Sari Lepistö puh. 03 311 67014 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin osoitteesta http://www.tays.fi/rekrytointi. Virkaa voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava haettavan viran numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 31.10.2016 klo 14.30.

Tampereella 7. lokakuuta 2016.

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Web-osoite: http://www.tays.fi Työnantaja: Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS Sijainti: Pitkäniemen sairaala, 33380 PITKÄNIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: toimialuejohtaja Hanna-Mari Alanen puh. 03 311 63510 ja ylihoitaja Sari Lepistö puh. 03 311 67014 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi Hakemukset: http://www.tays.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pitkäniemen sairaala, 33380 PITKÄNIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33380 - Nokia , osoitteessa Pitkäniemen sairaala, 33380 PITKÄNIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa