Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme voimakkaasti kasvavaan Seinäjoen konttoriin palveluneuvojaa. Palveluneuvojan tehtävänä on asiakassuhteiden kokonaisvaltainen kehittäminen ja asiakkaiden vaurastumisesta huolehtiminen. Työ on tavoitteellista päivittäisasioinnin, säästämisen ja rahoitusratkaisujen myyntityötä nykyisille ja uusille asiakkaille. Uusasiakashankinta on olennainen osa työnkuvaasi. Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, myyntihenkisyyttä ja yrittäjämäistä asennetta. Kokemus pankkitoiminnasta on eduksi. Olet kiinnostunut sijoittamisesta, rahoituksesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Seinäjoki pankki- ja vakuutusala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylihärmän Säästöpankki Y-tunnus 0184467-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pankkitoimihenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Ylihärmän Säästöpankki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus