Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme voimakkaasti kasvavaan Seinäjoen konttoriin palveluneuvojaa.

Palveluneuvojan tehtävänä on asiakassuhteiden kokonaisvaltainen kehittäminen ja asiakkaiden vaurastumisesta huolehtiminen. Työ on tavoitteellista päivittäisasioinnin, säästämisen ja rahoitusratkaisujen myyntityötä nykyisille ja uusille asiakkaille. Uusasiakashankinta on olennainen osa työnkuvaasi.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, myyntihenkisyyttä ja yrittäjämäistä asennetta. Kokemus pankkitoiminnasta on eduksi. Olet kiinnostunut sijoittamisesta, rahoituksesta ja talouden seurantaan liittyvistä asioista. Olet suorittanut APV1:n tai sinulla on valmiutta sen suorittamiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja rohkeutta tehdä asiakastyötä. Olet energinen, oma-aloitteinen ja sinulla on näkemystä tarjota asiakkaillemme sopivia ratkaisuja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa voit kehittyä sijoitus- ja rahoitusalan rautaiseksi ammattilaiseksi ja tulevaisuuden tekijäksi. Tuemme henkilöstömme ammatillista kehittymistä pitkäjänteisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Päivikki Kangas, puh. 020 758 2462.

Tervetuloa töihin menestyvään pankkiimme!
Lähetä hakemuksesi ja CV:si 28.10.2016 mennessä osoitteeseen yliharmansp.rekry@saastopankki.fi.

Työnantaja: Ylihärmän Säästöpankki Sijainti: 60100 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Päivikki Kangas, 020 758 2462, paivikki.kangas@saastopankki.fi Hakemukset: yliharmansp.rekry@saastopankki.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60100 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Ylihärmän Säästöpankki Y-tunnus 0184467-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pankkitoimihenkilö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Ylihärmän Säästöpankki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60100 - Seinäjoki , osoitteessa 60100 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa