Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt
 
PALVELUNEUVOJAA
 
Palveluneuvojan tehtävänä on asiakassuhteiden kokonaisvaltainen kehittäminen ja asiakkaiden vaurastumisesta huolehtiminen. Työ on tavoitteellista päivittäisasioinnin, säästämisen ja rahoitusratkaisujen myyntityötä nykyisille ja uusille asiakkaille. Uusasiakashankinta on olennainen osa työnkuvaasi.
Tarjoamme
mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa voit kehittyä sijoitus- ja rahoitusalan rautaiseksi ammattilaiseksi ja tulevaisuuden tekijäksi. Tuemme henkilöstömme ammatillista kehittymistä pitkäjänteisesti.
Odotamme
Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, myyntihenkisyyttä ja yrittäjämäistä asennetta. Kokemus pankkitoiminnasta on eduksi. Olet kiinnostunut sijoittamisesta, rahoituksesta ja talouden seurantaan liittyvistä asioista. Olet suorittanut APV1:n tai sinulla on valmiutta sen suorittamiseen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja rohkeutta tehdä asiakastyötä. Olet energinen, oma-aloitteinen ja sinulla on näkemystä tarjota asiakkaillemme sopivia ratkaisuja.
Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Päivikki Kangas, puh. 020 758 2462.
Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 28.10.2016 ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.  
Tervetuloa töihin menestyvään pankkiimme!

Ylihärmän Säästöpankki on kasvava ja vakavarainen Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen säästöpankki. Toimialueena on Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alue, kuuden konttorin verkostolla. Joukkomme koostuu 26 pankkialan ammattilaisesta. saastopankki.fi/yliharmansp | facebook.com/yliharmansp

Työnantaja: Ylihärmän Säästöpankki Sijainti: Päämajantie 17, 62375, Ylihärmä, Suomi Yhteystiedot: Päivikki Kangas, 020 758 2462 Hakemukset: yliharmansp.rekry@saastopankki.fi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Päämajantie 17, 62375, Ylihärmä, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Ylihärmän Säästöpankki Y-tunnus 0184467-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluneuvoja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Ylihärmän Säästöpankki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauhava , osoitteessa Päämajantie 17, 62375, Ylihärmä, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa