Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Osa-aikainen siivooja Yleissiivous Oy on yksityinen perheyhtiö, joka perustettiin vuonna 1979. Tuotamme monipuolisia siivous- ja kiinteistöalan palveluja erilaisten asiakasyritystemme tarpeisiin. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu ja sen lähialueet. Haemme nyt asiakasyritykseemme Pasilaan toimistosiivoojaa. Työ on osa-aikatyötä, maanantaista perjantaihin, noin kolme tuntia/siivouskerta. Työ tulee suorittaa klo 8-18 välillä. Työ sopii hyvin opiskelijalle, jolla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yleissiivous Eija Kangas Oy Y-tunnus 0870257-6 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet YS Yleissiivous, YN Yleisnostot, LGC Levi General Care, Levin Yleispalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Yleissiivous Eija Kangas Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus