Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Rakennussiivooja

Yleissiivous Oy on yksityinen perheyhtiö, joka perustettiin vuonna 1979. Tuotamme monipuolisia siivous- ja kiinteistöalan palveluja erilaisten asiakasyritystemme tarpeisiin. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu ja sen lähialueet.

Haemme nyt Helsinkiin työturvallisuuskortin omaavaa rakennussiivoojaa. Työ on kokoaikatyötä, maanantaista perjantaihin.

Odotamme sinulta kokemusta rakennussiivouksesta sekä suomen kielen taitoa. Työtavoiltasi olet ripeä, ja oma-aloitteinen. Mikäli pidät rutiininomaisesta työstä ja rakennustyömaa-alue tuntuu mielekkäältä työpaikalta, olethan yhteydessä meihin mahdollisimman pian.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv:si osoitteeseen satu.kangas@yleissiivous.com. Puhelintiedustelut hakemuksen lähettäneille ma-pe klo 9-13 numerosta 040 5569000/Satu Kangas.

Web-osoite: http://www.yleissiivous.fi Työnantaja: Yleissiivous Eija Kangas Oy Sijainti: 00290 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: satu.kangas@yleissiivous.com Hakemukset: satu.kangas@yleissiivous.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00290 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Yleissiivous Eija Kangas Oy Y-tunnus 0870257-6 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet YS Yleissiivous, YN Yleisnostot, LGC Levi General Care, Levin Yleispalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 441 765 € 21 %

Liiketoiminnan tulos

217 342 € 23 %

Liikevoitto-%

15 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Yleissiivous Eija Kangas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00290 - Helsinki , osoitteessa 00290 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa