Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennussiivooja Yleissiivous Oy on yksityinen perheyhtiö, joka perustettiin vuonna 1979. Tuotamme monipuolisia siivous- ja kiinteistöalan palveluja erilaisten asiakasyritystemme tarpeisiin. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu ja sen lähialueet. Haemme nyt Helsinkiin työturvallisuuskortin omaavaa rakennussiivoojaa. Työ on kokoaikatyötä, maanantaista perjantaihin. Odotamme sinulta kokemusta rakennussiivouksesta sekä suomen kielen taitoa. Työtavoiltasi olet ripeä, ja oma-aloitteinen. Mikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yleissiivous Eija Kangas Oy Y-tunnus 0870257-6 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet YS Yleissiivous, YN Yleisnostot, LGC Levi General Care, Levin Yleispalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Yleissiivous Eija Kangas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus