Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennussiivooja Yleissiivous Oy on yksityinen perheyhtiö, joka perustettiin vuonna 1979. Tuotamme monipuolisia siivous- ja kiinteistöalan palveluja erilaisten asiakasyritystemme tarpeisiin. Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu ja sen lähialueet. Haemme nyt Helsinkiin työturvallisuuskortin omaavaa rakennussiivoojaa. Työ on kokoaikatyötä, maanantaista perjantaihin. Odotamme sinulta kokemusta rakennussiivouksesta sekä suomen kielen taitoa. Työtavoiltasi olet ripeä, ja oma-aloitteinen. Mikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yleissiivous Eija Kangas Oy Y-tunnus 0870257-6 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet YS Yleissiivous, YN Yleisnostot, LGC Levi General Care, Levin Yleispalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Yleissiivous Eija Kangas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00290 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa