Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yleiselektroniikka Oyj on suomalainen Nasdaq OMX Nordic:ssa noteerattu elektroniikka-alan konserni. Konsernin palveluksessa on 200 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2015 oli 41,9 M€. Yleiselektroniikka on 45 vuodessa kehittynyt yhdeksi Suomen merkittävimmistä komponentti- ja tuotantolaitetoimittajista vaativiin elektroniikka- ja tietoliikennekohteisiin. Toimimme Suomen lisäksi Venäjällä ja Baltian maissa. Vahvistamme komponenttimyyntiämme ja etsimme analogia- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Espoo päällikkötason positiot Espoo markkinointi päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Yleiselektroniikka Oyj Y-tunnus 0116173-8 Toimiala Elektronisten komponenttien tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Dualtek, Työkaluedustus Tool Agency, YE-Yhtiöt, Distycomp, Multimetric, Yeserie, Yeshop, YE International

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Yleiselektroniikka Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02200 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus