Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

YLEISEN EDUNVALVOJA VIRANSIJAISUUS Länsi-Uudenmaan edunvalvontatoimiston tehtävänä on yleisen edunvalvonnan hoitaminen Länsi-Uudenmaan kuntien alueella. Toimisto kuuluu Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka jatkuu vakituisen viranhaltijan poissaoloajan. Tehtävän arvioitu todennäköinen kesto on vähintään 6 kuukautta. Työpaikan sijainti: Länsi-Uudenmaan edunvalvontatoimisto, Raaseporin toimipaikka, Ajurinpuisto 4, 10600 TAMMISAARI Tehtävän kuvaus: Yleisen edunvalvojan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Raasepori määräaikainen Raasepori vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat määräaikainen Raasepori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yleinen edunvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi-Uudenmaan edunvalvontatoimisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raseborg .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa