Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

YLEISEN EDUNVALVOJA VIRANSIJAISUUS Länsi-Uudenmaan edunvalvontatoimiston tehtävänä on yleisen edunvalvonnan hoitaminen Länsi-Uudenmaan kuntien alueella. Toimisto kuuluu Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka jatkuu vakituisen viranhaltijan poissaoloajan. Tehtävän arvioitu todennäköinen kesto on vähintään 6 kuukautta. Työpaikan sijainti: Länsi-Uudenmaan edunvalvontatoimisto, Raaseporin toimipaikka, Ajurinpuisto 4, 10600 TAMMISAARI Tehtävän kuvaus: Yleisen edunvalvojan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Raasepori määräaikainen Raasepori vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yleinen edunvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Länsi-Uudenmaan edunvalvontatoimisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raseborg .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus