Duunitori suosittelee
Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymässä on haettavana YMPÄRISTÖNSUOJELUTARKASTAJAN VIRKA Tehtäviin kuuluu ympäristönsuojelun valvonta- ja valmistelutehtäviä, jotka liittyvät mm. maatalouteen, teollisuuteen, ampumaratoihin ja haja-asutusalueen jätevesiin. Toimipiste sijaitsee Kiuruvedellä. Kuntayhtymään kuuluvat Iisalmen ja Kiuruveden kaupungit sekä Sonkajärven ja Vieremän kunnat. Kuntayhtymän alueen asukasluku on noin 40 000. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu-, ammattikorkeakoulu- tai opistotason ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ympäristöalan tehtävät Iisalmi ympäristöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ympäristönsuojelutarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus