Duunitori suosittelee
Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Projektimyyjä, tarjouslaskija

Inlook Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme suun terveydenhuollon kehittämisestä innostunutta oman alansa huippuosaajaa kuntayhtymämme ylihammaslääkärin virkaan. Ylihammaslääkäri ohjaa ja valvoo suun terveydenhuollossa annettavia terveyden- ja sairaanhoidon palveluita, toimii kaikkien terveyskeskushammaslääkärien esimiehenä sekä kuntayhtymän ylimpänä hammaslääketieteelisenä asiantuntijana. Hallinnollisten töiden ohella ylihammaslääkäri toimii kliinisessä työssä terveyskeskushammaslääkärinä tai erikoishammaslääkärinä. Viran kelpoisuusvaatimuksena ovat laillistetun erikoishammaslääkärin oikeudet sekä riittävä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Iisalmi hammashoito Iisalmi lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylihammaslääkärin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus