Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme suun terveydenhuollon kehittämisestä innostunutta oman alansa huippuosaajaa kuntayhtymämme ylihammaslääkärin virkaan. Ylihammaslääkäri ohjaa ja valvoo suun terveydenhuollossa annettavia terveyden- ja sairaanhoidon palveluita, toimii kaikkien terveyskeskushammaslääkärien esimiehenä sekä kuntayhtymän ylimpänä hammaslääketieteelisenä asiantuntijana. Hallinnollisten töiden ohella ylihammaslääkäri toimii kliinisessä työssä terveyskeskushammaslääkärinä tai erikoishammaslääkärinä. Viran kelpoisuusvaatimuksena ovat laillistetun erikoishammaslääkärin oikeudet sekä riittävä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Iisalmi hammashoito Iisalmi lääkärit hammashoito Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylihammaslääkärin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa