Duunitori suosittelee
Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme joukkoomme suun terveydenhuollon kehittämisestä innostunutta oman alansa huippuosaajaa kuntayhtymämme ylihammaslääkärin virkaan.

Ylihammaslääkäri ohjaa ja valvoo suun terveydenhuollossa annettavia terveyden- ja sairaanhoidon palveluita, toimii kaikkien terveyskeskushammaslääkärien esimiehenä sekä kuntayhtymän ylimpänä hammaslääketieteelisenä asiantuntijana. Hallinnollisten töiden ohella ylihammaslääkäri toimii kliinisessä työssä terveyskeskushammaslääkärinä tai erikoishammaslääkärinä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena ovat laillistetun erikoishammaslääkärin oikeudet sekä riittävä hallinnollinen taito ja kokemus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan määräaikaisesti 31.12.2018 saakka ottaa myös laillistettu hammaslääkäri.

Virkasuhteen alussa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, ennen virantoimituksen alkamista. Ylihammaslääkärin tehtäväkohtainen palkka on 4954,74 €/kk, jonka lisäksi maksetaan kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaiset työkokemuslisät sekä kliinisestä työstä toimenpidepalkkiot 20%:lla korotettuna. Myös palkkatoivomukset huomioidaan. Aloitus 1.12. tai sopimuksen mukaan.

Työnantaja: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Sijainti: Meijerikatu 2, 74100 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Terveysjohtaja ja johtava lääkäri Janne Forsberg, janne.forsberg(at)ylasavonsote.fi, p. 040 712 1040. Lisätietoja annetaan viran hakemisesta kiinnostuneille hammaslääkäreille, ei rekrytointi- ja vuokratyöyrityksille. Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/115972/fi_FI Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Meijerikatu 2, 74100 IISALMI

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylihammaslääkärin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Meijerikatu 2, 74100 IISALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa