Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Software Developer

Attendo

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme joukkoomme eläköitymisen ja irtisanoutumisen johdosta yleislääkärin ammatista innostuneita lääkäreitä, joille tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa työtään ja vaikuttaa sen sisältöön. Tehtävänkuva koostuu vastaanottotyöstä sekä hakijan kiinnostuksen kohteiden mukaan sovituista sektoritöistä. Virkasuhteen alkaessa pääasiallinen työntekemispaikkana ovat Iisalmen terveyskeskus ja Kiuruveden terveyskeskus. Terveyskeskuslääkärin virat ovat kuitenkin seudullisia ja hakija voi hakemuksessaan esittää toivomuksen myös muusta toimipisteestä (Kiuruvesi, Sonkajärvi ja Vieremä). Palkkaus on kilpailukykyinen ja tarjoamme myös joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Käytössämme on mm. paikallinen sopimus työajan joustavasta käytöstä, joka mahdollistaa työaikaliukumat 6 kk:n tasaantumisjaksolla, sekä mahdollisuus osa-aikatyöhön. Virka-ajan ulkopuoliseen päivystykseen Iisalmessa virkasuhteiset lääkärit osallistuvat oman halukkuutensa mukaan, muuten päivystyksen lääkärityövoima on hankittu ostopalveluna. Yleislääketieteen erikoislääkäritutkinnon suorittaminen virassa olessa on mahdollista kokonaisuudessaan työnantajaa vaihtamatta, sillä pystymme tarjoamaan sinulle myös koulutusohjelmaan kuuluvat sairaalapalvelut.

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin oikeudet

Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Kelpoisuuden osoittavat todistukset, Henkilöllisyystodistus, Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut jäsenkuntiensa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän noin 40 000:lle asukkaalle. Lisäksi järjestämme jäsenkunnillemme ympäristönsuojelun, terveysvalvonnan ja eläinlääkintähuollon palvelut. Kuntayhtymällä on terveyskeskus kaikissa neljässä jäsenkunnassa sekä somaattinen ja psykiatrinen sairaala Iisalmessa. Kuntayhtymällä on oma 24/7 perusterveydenhuollon päivystys, joka sijaitsee Iisalmessa.

Työnantaja: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Sijainti: 74101 Iisalmi, 74101 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja antavat ylilääkäri Jarno Rieppo p. 040 4894259, jarno.rieppo@ylasavonsote.fi tai terveysjohtaja, johtava lääkäri Janne Forsberg p. 040 7121040, janne.forsberg@lasavonsote.fi Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/113187/fi_FI Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 74101 Iisalmi, 74101 IISALMI

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa 74101 Iisalmi, 74101 IISALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa