Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Haemme psykologia Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän perheneuvolaan Kiuruveden toimipisteeseen. Kiuruveden perheneuvolassa työskentelevät psykologi ja sosiaalityöntekijä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä varhaiskasvatuksen, terveysneuvonnan, sosiaalitoimen sekä koulujen henkilöstön kanssa.
Perheneuvola tukee ja palvelee lapsia, nuoria ja perheitä erilaisissa kasvuun ja psyykkiseen kehitykseen liittyvissä huolissa sekä kriisi- ja ongelmatilanteissa. Oleellinen osa psykologin työtä ovat tutkimukset ja hoidot.
Psykologi on moniammatillisen tiimin jäsen ja on mukana kehittämässä perheneuvola- sekä verkostotyötä.

Haemme tehtävään laillistettu psykologia.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Rikostaustaote, Kelpoisuuden osoittavat todistukset, Henkilöllisyystodistus, Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä

Työnantaja: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Sijainti: Nivankatu 1, 74700 KIURUVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Hakemuksen jättäminen: Täyttämällä sähköinen hakulomake Kuntarekry järjestelmässä Lisätietoja antavat johtava psykologi Eeva-Leena Kainulainen p. 040 489 4802 tai lapsiperheiden tukipalveluiden esimies Helena Lindman p. 0400 144 505. Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 20:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nivankatu 1, 74700 KIURUVESI

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kiuruvesi , osoitteessa Nivankatu 1, 74700 KIURUVESI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa