Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Aluepäällikkö vastaamaan ensisijaisesti pohjoisen Suomen asiakkuuksista

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme psykologia Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän perheneuvolaan Kiuruveden toimipisteeseen. Kiuruveden perheneuvolassa työskentelevät psykologi ja sosiaalityöntekijä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä varhaiskasvatuksen, terveysneuvonnan, sosiaalitoimen sekä koulujen henkilöstön kanssa. Perheneuvola tukee ja palvelee lapsia, nuoria ja perheitä erilaisissa kasvuun ja psyykkiseen kehitykseen liittyvissä huolissa sekä kriisi- ja ongelmatilanteissa. Oleellinen osa psykologin työtä ovat tutkimukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Kiuruvesi psykologia ja psykiatria Kiuruvesi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kiuruvesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa