Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme innostunutta lääkäriä, jolle tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa työtään ja vaikuttaa sen sisältöön. Päivystyksen ja kotisairaalan ylilääkäri Toimii Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen 782/2014 4§:n tarkoittamana päivystyspalvelun kokonaisuudesta vastaavana lääkärinä, ohjaa ja valvoo kuntayhtymän perusterveydenhuollon päivystyksen terveydenhuollon toimintaa asetuksen edellyttämällä tavalla sekä toimii päivystyslääketieteen asiantuntijana kuntayhtymässä Ohjaa- ja valvoo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Iisalmi lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päivystyksen ja kotisairaalan ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus