Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pohjois-Savon liitto, hakee lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelman toteuttamiseksi MUUTOSAGENTTIA 20.10.2016 mennessä määräaikaiseen työsuhteeseen (enintään 31.12.2018 saakka) toimialueena koko Pohjois-Savo. Hallituksen kärkihanke Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma tukee maakuntien kehittämistyötä rahoittamalla muutosagenttien toimintaa. Tehtävän täyttäminen edellyttää ministeriön vahvistusta rahoituksesta. Muutosagentin tehtävänä on 1. Edistää kärkihankkeen tavoitteiden toteutumista 2. Maakunnan toimijoiden muutokseen innostaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Iisalmi musiikki- ja viihdealan tehtävät Iisalmi kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muutosagentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa