Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme 2 osaajaa Ohjuriin!
Asiakasneuvonta Ohjuri tuottaa matalan kynnyksen neuvontaa ja ohjausta seudullisen neuvontapuhelimen kautta sekä kunnissa tapahtuvana lähipalveluna ajanvarauksella. Neuvonnan ja alkukartoituksen pohjalta asiakkaat ohjautuvat palvelutarpeenarviointiin, jonka perusteella tarvittaessa laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma hyödyntäen alueella toimivia yksityisiä ja julkisia palveluita sekä kolmannen sektorin toimijoita. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä kuntoutuksen ja sosiaali- sekä terveydenhuollon eri ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ammattikorkeakoulutasoinen tutkinta ja alan tuntemus tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja alan tuntemus. Työ tehdään moniammatillisina työpareina ja edellytämme hakijalta osaamista hoidon ja hoivan arviointiin. Lisäksi edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämisotetta ja hyviä ATK-taitoja. Hyvät vuorovaikutus-, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ovat välttämättömiä viran ansiokkaassa hoitamisessa. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Ennen viran vastaanottamista valittujen tulee näyttää kelpoisuuden osoittavat todistukset ja rekisterimerkinnät sekä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilasta. Virat täytetään 6 kk koeajalla. Virkojen ensisijainen työpiste tarkentuu rekrytoinnin edetessä.

Voit esittää hakemuksessasi toiveen kunnasta, jonka alueelle työ ensisijaisesti painottuisi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana moniammatillista tiimiä. Kotona asumisen tuen tiimissä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittään omaa työtä ja asiakaslähtöisiä palveluketjuja.

Asiakasneuvonta Ohjuri on osa seudullista kotihoidon tehtäväalueen toimintaa.

Työnantaja: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Sijainti: Ilvolankatu 14 A, 74100 IISALMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 19.12.2016, 19.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Lisätietoja antavat Kotona asumisen tuen esimies Kirsi Lappalainen puh. 040 712 1065 tai kirsi.lappalainen@ylasavonsote.fi ja Kotihoidon päällikkö Hanna Jokinen puh. 040 7470 113 tai hanna.jokinen@ylasavonsote.fi. Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakulomake järjestelmässä Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/112800/fi_FI Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ilvolankatu 14 A, 74100 IISALMI

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Ilvolankatu 14 A, 74100 IISALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa