Duunitori suosittelee
Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme 2 osaajaa Ohjuriin! Asiakasneuvonta Ohjuri tuottaa matalan kynnyksen neuvontaa ja ohjausta seudullisen neuvontapuhelimen kautta sekä kunnissa tapahtuvana lähipalveluna ajanvarauksella. Neuvonnan ja alkukartoituksen pohjalta asiakkaat ohjautuvat palvelutarpeenarviointiin, jonka perusteella tarvittaessa laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma hyödyntäen alueella toimivia yksityisiä ja julkisia palveluita sekä kolmannen sektorin toimijoita. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä kuntoutuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Iisalmi asiakasneuvonta Iisalmi musiikki- ja viihdealan tehtävät asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus