Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme 2 osaajaa Ohjuriin! Asiakasneuvonta Ohjuri tuottaa matalan kynnyksen neuvontaa ja ohjausta seudullisen neuvontapuhelimen kautta sekä kunnissa tapahtuvana lähipalveluna ajanvarauksella. Neuvonnan ja alkukartoituksen pohjalta asiakkaat ohjautuvat palvelutarpeenarviointiin, jonka perusteella tarvittaessa laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma hyödyntäen alueella toimivia yksityisiä ja julkisia palveluita sekä kolmannen sektorin toimijoita. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä kuntoutuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Iisalmi asiakasneuvonta Iisalmi musiikki- ja viihdealan tehtävät asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Y-tunnus 2265875-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakasohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus