Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LASTENOHJAAJAN TOIMI IISALMEN SEURAKUNNAN LAPSI- JA PERHETYÖSSÄ 1.2.2017 alkaen Iisalmen seurakunnassa on haettavana LASTENOHJAAJAN TOIMI 1.2.2017 alkaen. Lastenohjaajan tehtävät sisältävät laaja-alaista lapsi- ja perhetyötä. Tehtävään valittavalta edellytetään lapsi- ja perhetyön perustutkinnon (piispainkokouksen päätös 9.9.2009) tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaisen tutkinnon tai koulutuksen suorittamista. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Iisalmi musiikki- ja viihdealan tehtävät Iisalmi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ylä-Savon evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä Y-tunnus 2335153-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Ylä-Savon evankelis-luterilainen seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Iisalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus