Duunitori suosittelee
Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

FIBACO on moderni kotimainen valmennuskonsepti ja -keskus, joka toimii liikunta- ja hyvinvointialalla. Tuotamme laadukkaita valmennus- ja liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Tiimiemme työntekijöillämme on useiden vuosien kokemus asiakastyöstä eri asiakasryhmistä niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Ammattitaitoa löytyy kattavasti monista eri urheilulajeista, fysioterapiasta, ravinnosta sekä erityisesti kehonliikkeen optimoimisesta. Työmme lähtökohtana on auttaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Kotka liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yksilövalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Fibaco Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus