Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

FIBACO on moderni kotimainen valmennuskonsepti ja -keskus, joka toimii liikunta- ja hyvinvointialalla. Tuotamme laadukkaita valmennus- ja liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Tiimiemme työntekijöillämme on useiden vuosien kokemus asiakastyöstä eri asiakasryhmistä niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Ammattitaitoa löytyy kattavasti monista eri urheilulajeista, fysioterapiasta, ravinnosta sekä erityisesti kehonliikkeen optimoimisesta. Työmme lähtökohtana on auttaa terveellisen ja hyvinvoivan elämän rakentamisessa.

Koulutuskeskuksemme toimii Eteläesplanadilla, jossa jatkokoulutamme liikunta-alan ammattilaisia huippuosaajiksi, jotta he ovat asiantuntijoita työskennellessään niin kuntoutuksen, terveysliikunnan kuin huippu-urheilunkin parissa.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme liikunnan-alan ammattilaisia toimimaan toimipisteillämme. Tällä hakemuksella haemme henkilöitä Kotkassa sijaitsevaan hyvinvointikeskus Huuman valmennustiimiin.

Hakijoilta odotamme hyviä ihmissuhdetaitoja, oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä, sekä erityisesti positiivista asennetta asiakastyöhön.

Pohjakoulutukseltaan hakemamme henkilö on liikunnanohjaaja, liikuntaneuvoja, personal trainer tai fysioterapeutti. Ohjaamiskokemus yksilöohjaamisesta ja /tai vankka urheilutausta lasketaan myös eduksi.

Fibaco vastaa valittujen työntekijöiden koulutuksesta työhön.
Koulutus järjestetään 14.11.- 25.11.2016 arkisin klo 9-16.30

Koulutuspaikka: Eteläesplanadi 22, Helsinki
Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa.

Työt alkavat heti koulutuksen jälkeen joustavasti.

Hakemukset sähköpostilla 1.11 klo 18.00 mennessä.
Osoitteeseen rekry@fibacogroup.com

Lisätietoja osoitteesta rekry@fibacogroup.com

Työnantaja: Fibaco Oy Sijainti: huumantie 5, 48230 KOTKA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 28.11.2016, tai juostavasti joulukuun aikana Yhteystiedot: Tomi Viitanen 040 5352746 tomi.viitanen@fibacogroup.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: huumantie 5, 48230 KOTKA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yksilövalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Fibaco Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kotka , osoitteessa huumantie 5, 48230 KOTKA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa