Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Yksilövalmentaja pääkaupunkiseutu (Espoo, Helsinki)

FIBACO on moderni kotimainen valmennuskonsepti ja -keskus, joka toimii liikunta- ja hyvinvointialalla. Tuotamme laadukkaita valmennus- ja liikuntapalveluja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Tiimiemme työntekijöillämme on useiden vuosien kokemus asiakastyöstä eri asiakasryhmistä niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Ammattitaitoa löytyy kattavasti monista eri urheilulajeista, fysioterapiasta, ravinnosta sekä erityisesti kehonliikkeen optimoimisesta. Työmme lähtökohtana on auttaa terveellisen ja hyvinvoivan elämän rakentamisessa.

Koulutuskeskuksemme toimii Eteläesplanadilla, jossa jatkokoulutamme liikunta-alan ammattilaisia huippuosaajiksi, jotta he ovat asiantuntijoita työskennellessään niin kuntoutuksen, terveysliikunnan kuin huippu-urheilunkin parissa.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme liikunnan-alan ammattilaisia toimimaan toimipisteillämme. Tällä hakemuksella haemme henkilöitä tiimeihimme Helsingissä ja Espoossa.

Hakijoilta odotamme hyviä ihmissuhdetaitoja, oma-aloitteisuutta, myyntihenkisyyttä, sekä erityisesti positiivista asennetta asiakastyöhön.

Pohjakoulutukseltaan hakemamme henkilö on liikunnanohjaaja, liikuntaneuvoja, personal trainer tai fysioterapeutti. Ohjaamiskokemus yksilöohjaamisesta ja /tai vankka urheilutausta lasketaan myös eduksi.

Fibaco vastaa valittujen työntekijöiden koulutuksesta työhön.
Koulutus järjestetään 14.11-25.11.2016 arkisin klo 9-17

Paikka: Eteläesplanadi 22, Helsinki
Koulutuksen ajalta ei makseta palkkaa.

Työt alkavat heti koulutuksen jälkeen tai joustavasti joulu- ja tammikuun aikana.

Hakemukset sähköpostilla 1.11 klo 18.00 mennessä.
Osoitteeseen rekry@fibacogroup.com

Lisätietoja osoitteesta tomi.viitanen@fibacogroup.com

Työnantaja: Fibaco Oy Sijainti: 00130 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 28.11.2016, tai joustavasti joulu-tammikuun aikana Yhteystiedot: Tomi Viitanen 040 535 2746 tomi.viitanen@fibacogroup.com Hakemukset: Vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@fibacogroup.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00130 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yksilövalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Fibaco Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00130 - Helsinki , osoitteessa 00130 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa