Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Lahden seudulle Projekti-insinööriä asuntorakentamiseen Toimit monipuolisissa tehtävissä yksikössä, mm. projektipäällikön apuna suunnittelunohjauksessa ja hankintatehtävissä asuinkerrostalokohteissa. Osallistut suunnittelunohjausprosessin eri vaiheisiin kuten pöytäkirjojen laatimiseen ja selvitysten tekoon. Tehtäviisi kuuluu mm. hinta- ja markkina-analyysit myyntiaineiston ylläpito vastuu suunnittelun aikataulutuksesta ja ohjauksesta kustannuslaskelmien laatiminen osallistuminen yksikön kehitysprojekteihin Etsimme Etsimämme henkilö on motivoitunut ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi YIT Rakennus Oy Y-tunnus 1565583-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri asuntorakentamiseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut YIT Rakennus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa