Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme YIT kotien pariin Turkuun

Myyntihenkistä muutostyöneuvottelijaa

Toimit yhtenä tuloksentekijänä YIT kotien myyntitiimissä samalla vastaten rakennuskohteissamme tehtävien muutostöiden suunnittelusta. Toteutat asiakkaiden unelmia suunnittelemalla heidän toiveidensa mukaisen persoonallisen ja nykytekniikalla varustetun kodin. Tehtäviisi kuuluu mm.

kodin materiaalivalintojen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa
muutostöiden toteutuksen varmistaminen työmaalla
muutostöiden hinnoittelu
asuntomyynnin avustaminen

Etsimme

Sinulla on kokemusta rakennusalalta ja omaat sisustussilmää, luontaisen tyylitajun sekä myynnillisen otteen tekemiseen. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja tahdot auttaa asiakasta tulevan kodin suunnittelussa. Työskentelet sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa ja ratkot ketterästi päivittäisessä työssä eteen tulevia haastavia tilanteita. Tehtävässä menestyäksesi

olet asiakaslähtöinen ja samalla myyntihenkinen
tunnet asuntorakentamisen ja työmaakäytännöt
hallitset AutoCad- ja Ms Office -ohjelmat

Tarjoamme

Tarjoamme uran, jota et voi ohittaa ja työpaikan, jonka haluat! YIT:llä keskitymme olemaan askeleen edellä ja luomaan laatua. Satsaamme avoimuuteen, vastuullisuuteen, yhteistyöhön ja tavoitteiden saavuttamiseen, hyvällä johtajuudella. Siksi työt valmistuvat, ihmiset viihtyvät ja vaihtoehtoja kehittymiselle riittää.

Lisätietoja tehtävistä antaa asuntomyyntipäällikkö Satu Aarnio, puh 040 519 5950.

Jätä hakemuksesi 30.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta.

Web-osoite: http://www.yit.fi Työnantaja: YIT Rakennus Oy Sijainti: 20520 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävistä antaa asuntomyyntipäällikkö Satu Aarnio, puh 040 519 5950. Hakemukset: https://yit.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=318 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20520 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi YIT Rakennus Oy Y-tunnus 1565583-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntihenkinen muutostyöneuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut YIT Rakennus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20520 - Turku , osoitteessa 20520 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa