Duunitori suosittelee
Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Helsinkiin

Aikatauluinsinööriä Triplan kauppakeskukseen

Vastaat Triplan koko kauppakeskuksen aikataulusuunnittelusta. Suunnittelet aikataulut kokonaisuudessaan aina työvaiheaikatauluihin asti ja seuraat aikataulujen suunnitelmien mukaista toteutumista. Laadukkaan työn toteuttamiseksi toimit yhteistyössä työpäällikön, työmaaorganisaation ja alihankkijoiden kanssa.

Etsimme

Etsimämme henkilö hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärtää miten rakentaminen etenee. Sinulla on nykypäiväiset IT-taidot ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet etsimämme henkilö, jos

sinulla on kokemusta toimitilahankkeiden aikataulusuunnittelusta useammalta työmaalta
tunnet työmaatyöskentelyn
hallitset Planet -aikataulujärjestelmän
olet koulutukseltasi rakennusalan insinööri tai DI

Eduksi katsotaan osaaminen tietomallinnuksesta aikatauluteon apuna sekä Tekla- tai Solibri -ohjelmistojen tuntemus.

Tarjoamme

Tarjoamme uran, jota et voi ohittaa ja työpaikan, jonka haluat! YIT:llä keskitymme olemaan askeleen edellä ja luomaan laatua. Satsaamme avoimuuteen, vastuullisuuteen, yhteistyöhön ja tavoitteiden saavuttamiseen, hyvällä johtajuudella. Siksi työt valmistuvat, ihmiset viihtyvät ja vaihtoehtoja kehittymiselle riittää.

Kysy lisätietoja tehtävästä tuotantojohtaja Pekka Luukkonen, puh. 040 714 6508.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 23.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta.

Web-osoite: http://www.yit.fi Työnantaja: YIT Rakennus Oy Sijainti: 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kysy lisätietoja tehtävästä tuotantojohtaja Pekka Luukkonen, puh. 040 714 6508. Hakemukset: https://yit.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=312 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi YIT Rakennus Oy Y-tunnus 1565583-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aikatauluinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut YIT Rakennus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki , osoitteessa 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa