Duunitori suosittelee
Mysteeripäällikkö Tampereelle

Mysteeri Experience Oy

Tampere

Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RenttneR Oy on ammattitaitoinen, laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut henkilöstötalo. Laaja verkostomme, kattava kokemus sekä intohimoinen suhteemme alaan takaavat työmme laadun ja parhaat mahdolliset tulokset. Etsimme Tampereen alueella toimivalle asiakasyrityksemme Yhdistelmäkaivinkoneen kuljettajaa. Hakijalta odotamme: - Vähintään 3 vuotta työkokemusta traktorikaivurin ajosta - Kuvienlukutaitoa - Työturvallisuus- ja tieturvakortteja - Oma-aloitteisuutta, ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäkaivinkoneen kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut RenttneR Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus