Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Yhdistelmä-ajoneuvonkuljettaja kappaletavarajakoon Pirkanmaalle.
Digikortti ja ADR-kortti vaatimus, trukkikortti eduksi. Trukin ajokokemusta tarvitaan. Auton asemapaikka Tampere. Hakemukset ja yhteydenotot vain sähköpostilla., kuljetusalajoki@kuljetusalajoki.com.

Web-osoite: http://www.kuljetusalajoki.com Työnantaja: Kuljetus P. Alajoki Oy Sijainti: 33840 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jukka Alajoki, kuljetusalajoki@kuljetusalajoki.com. Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33840 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kuljetus P. Alajoki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33840 - Tampere , osoitteessa 33840 TAMPERE .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa