Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

"Ajelehditko vailla työtä? Tartu työelämän pelastusrenkaaseen ja tule meille töihin! Etsimme kovan asenteen omaavia ammattilaisia!"

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Yhtiömme on HPL:n Auktorisoitu jäsen ja meidät on valittu Menestyjäyritykseksi vuonna 2015. Olemme Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Haemme asiakasyrityksellemme Uudenmaan alueelle maansiirtokaluston ajotaitoista yhdistelmäkuljettajaa. Hakijoilta edellytämme aiemman työkokemuksen (ajoneuvoyhdistelmä, maanajo) lisäksi ajantasalla olevia ammattikortteja sekä ammattipätevyyttä. Työt alkavat oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Tarjoamme kilpailykykyisen palkkauksen lisäksi loistavan työympäristön ja ainutkertaisen mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön!

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme! Muistathan liittää mukaan CV:si.

Löydät meidät myös facebookista:
www.facebook.fi/aaltovoima

Web-osoite: http://www.aaltovoima.fi Työnantaja: Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima Sijainti: 01350 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti / sop. mukaan Yhteystiedot: hr@aaltovoima.fi Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01350 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Aalto Henkilöstöpalvelut / Aaltovoima. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01350 - Vantaa , osoitteessa 01350 VANTAA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa