Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan mielellään jonkin verran kokemusta omaavaa yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa (sorapuolikas) ajoihin Uudenmaan alueella. E-kortti, ammattipätevyys oltava. Mielellään tieturva- ja työturvakortti. Työ on osittain vuorotyötä, viikonloput vapaat. Halutessasi voidaan sopia myös osa-aikatyöstä. Hyvä työporukka ja hyvä kalusto. Työhön opastetaan. Työ alkaa heti sopivivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä Markku Vidgren, Puh: 0400-710 071, vidgren.markku@gmail.com, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki raskaan kaluston käyttö Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Markku Vidgren T:mi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus